Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

verkkokatkos [2018/05/02 00:01]
verkkotuki [Tarkista, onko muualla vastaavia ongelmia]
verkkokatkos [2019/08/13 19:14] (nykyinen)
verkkotuki
Rivi 18: Rivi 18:
     * Yliopistolta yhteys eteenpäin menee [[FUNET]]in kautta, ja voit halutessasi etsiä vikatiedotteita sieltä.     * Yliopistolta yhteys eteenpäin menee [[FUNET]]in kautta, ja voit halutessasi etsiä vikatiedotteita sieltä.
     * Seuraa yliopiston huoltotiedotteita https://​www.jyu.fi/​itp/​ajankohtaista/​huoltotiedotteet     * Seuraa yliopiston huoltotiedotteita https://​www.jyu.fi/​itp/​ajankohtaista/​huoltotiedotteet
-  * http://​www.kortex.jyu.fi (Kortexin rekisteröintipalvelin)+  * https://​www.kortex.jyu.fi (Kortexin rekisteröintipalvelin)
     * Jos et pääse nettiin etkä yliopiston sivuille mutta pääset Kortexin rekisteröintipalvelimelle,​ [[rekisteröinti]]si ei ole voimassa tai on tilapäinen ongelma yliopiston verkossa tai Kortex-verkon yhteydessä yliopiston verkkoon. Jos ongelma ei korjaudu itsestään,​ tee vikailmoitus ja kerro tilanteesta [[Ask IT]] -lomakkeella.     * Jos et pääse nettiin etkä yliopiston sivuille mutta pääset Kortexin rekisteröintipalvelimelle,​ [[rekisteröinti]]si ei ole voimassa tai on tilapäinen ongelma yliopiston verkossa tai Kortex-verkon yhteydessä yliopiston verkkoon. Jos ongelma ei korjaudu itsestään,​ tee vikailmoitus ja kerro tilanteesta [[Ask IT]] -lomakkeella.
-  * http://​130.234.176.4 ​ (Kortexin rekisteröintipalvelimen IP-osoite) +  * https://​130.234.176.4 ​ (Kortexin rekisteröintipalvelimen IP-osoite) 
-    * Jollei toimi, kokeile ​http://​192.168.176.4/​rekisterointi/​+    * Jollei toimi, kokeile ​https://​192.168.176.4/​rekisterointi/​
     * Jos saat yhteyden Kortexin rekisteröintipalvelimelle vain IP-osoitteella,​ ongelma on mahdollisesti Kortex-verkon nimipalvelussa tai [[verkkoasetukset|verkkoasetuksissasi]]. Jos ongelma ei korjaudu itsestään,​ tee vikailmoitus ja kerro tilanteesta ​ [[Ask IT]] -lomakkeella.     * Jos saat yhteyden Kortexin rekisteröintipalvelimelle vain IP-osoitteella,​ ongelma on mahdollisesti Kortex-verkon nimipalvelussa tai [[verkkoasetukset|verkkoasetuksissasi]]. Jos ongelma ei korjaudu itsestään,​ tee vikailmoitus ja kerro tilanteesta ​ [[Ask IT]] -lomakkeella.