Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

uutiset:2017-07-15-ipv6 [2017/07/16 15:14]
verkkotuki
uutiset:2017-07-15-ipv6 [2017/07/16 15:15] (nykyinen)
verkkotuki
Rivi 4: Rivi 4:
 Some Kortepohja Student Village users are facing networking problems. They are derived from IP version 6 domain name system (DNS). One way to get over the problem is to disable IPv6 networking on your computer: Some Kortepohja Student Village users are facing networking problems. They are derived from IP version 6 domain name system (DNS). One way to get over the problem is to disable IPv6 networking on your computer:
 [[https://​support.microsoft.com/​en-us/​help/​929852/​how-to-disable-ipv6-or-its-components-in-windows]] [[https://​support.microsoft.com/​en-us/​help/​929852/​how-to-disable-ipv6-or-its-components-in-windows]]
 +
 If you are using a router, you should disable the IPv6 networking of your router, instead. If you are using a router, you should disable the IPv6 networking of your router, instead.
 +
 +===
  
 Joillakin kylän asukkailla on ilmennyt verkko-ongelmia. Ne johtuvat IP versio 6 protokollasta. Kylän nimipalvelin tarjoaa vain IPv4 nimipalveluasetukset,​ ja verkkoon kytketty laite saattaa tallettaa toimimattomat IPv6 nimipalveluasetukset. Yksi tapa testata onko kyse tästä, on poistaa verkkoon kytketyltä laitteelta IPv6 protokolla silloin kun laite on ylioppilaskylän verkossa: Joillakin kylän asukkailla on ilmennyt verkko-ongelmia. Ne johtuvat IP versio 6 protokollasta. Kylän nimipalvelin tarjoaa vain IPv4 nimipalveluasetukset,​ ja verkkoon kytketty laite saattaa tallettaa toimimattomat IPv6 nimipalveluasetukset. Yksi tapa testata onko kyse tästä, on poistaa verkkoon kytketyltä laitteelta IPv6 protokolla silloin kun laite on ylioppilaskylän verkossa:
 [[https://​support.microsoft.com/​fi-fi/​help/​929852/​how-to-disable-ipv6-or-its-components-in-windows]] [[https://​support.microsoft.com/​fi-fi/​help/​929852/​how-to-disable-ipv6-or-its-components-in-windows]]
 +
 Jos käytät reititintä,​ sinun on tuon sijaan suljettava reitittimen IPv6-liikenne. Kysy tähän ohjetta tarvittaessa Ask IT -lomakkeella;​ kerro silloin myös reitittimesi merkki ja malli. Jos käytät reititintä,​ sinun on tuon sijaan suljettava reitittimen IPv6-liikenne. Kysy tähän ohjetta tarvittaessa Ask IT -lomakkeella;​ kerro silloin myös reitittimesi merkki ja malli.